Prenosni studio za profesionalno izvedbo online konferenc

V agenciji Paideia smo pripravili prvi prenosni studio za profesionalno izvedbo online konferenc. Pred kratkim smo tako že uspešno izvedli konferenco iz Grand Hotela Union.

Prenosni studio je opremljen s 3 kamerami in vso potrebno opremo za profesionalno izvedbo online konference (računalniki za PPT, monitorji za govorce, prenosnimi mikrofoni, audio in video režijo). Priprava studia zajema največ 2 uri, za njegovo vzpostavitev pa je potreben samo dostop do interneta. Konference je možno predvajati na različnih platformah – od Zooma, Youtuba, Facebooka do Skypa.

Zavedamo se, da je pri vzpostavitvi tovrstnih konferenc izziv lahko tudi prostor. V ta namen nudimo tri različne lokacije, kjer so pogoji za predpripravo konferenc že vzpostavljeni. Na voljo so tako Gledališče Glej, Stara elektrarna in Stara pošta. Seveda pa lahko studio zaradi njegove mobilnosti postavimo tudi v vaši konferenčni sobi, predstavitvenem prostoru ali na terasi.

Pandemija je morda res predrugačila tudi industrijo srečanj, zaradi česar so vsaj za zdaj dobila svoj prostor v digitalnem svetu, a naše dolgoletne izkušnje in narava našega dela, kjer so spremembe in prilagoditve stalnica, so razlog, da se lahko zanesete na brezhibno delovanje tovrstnih online konferenc. Za dodatne informacije in najem studia smo vam na voljo na elektronskem naslovu: info@paideia-events.com.