Storitve

Vsak dogodek je zgodba zase. Vsak naročnik je edinstven. Z znanjem in izkušnjami uspešno izvajamo projekte in poskrbimo za zadovoljstvo na vseh ravneh. Dogodke snujemo skrbno in premišljeno. Naše delo temelji na razumevanju in poznavanju storitev, izdelkov in blagovnih znamk naročnika. Skupaj z vami zasnujemo za vas najoptimalnejši dogodek, ter nudimo celoten spekter storitev, ki so potrebne za njegovo uresničitev, ne glede na obsežnost in strukturo. Veselimo se vašega izziva!

Tehnološka dovršenost opreme in visoka usposobljenost naših tehničnih sodelavcev ustvarjajo pogoje za izjemne dogodke. Na vsakem dogodku poskrbimo za celotno tehnično podporo – ozvočenje, osvetljava, postavitve odrov različnih velikosti, postavitve enostavnih in tudi kompleksnejših aluminijastih konstrukcij. Namesto vas poskrbimo za celotno logistiko dogodka, šolamo in nadzorujemo hostese, strežno osebje, pogostitev, poskrbimo za kulturni program, glasbene goste, animacijo. Vse na enem mestu, vse z eno ekipo, za vse poskrbimo mi!

Uspešno vodenje odnosov z javnostmi je neprekinjen proces, ki ga pomagamo uresničevati in nadgrajevati za naročnika. Učinkovite rezultate dosegamo s časovno in vsebinsko usklajenimi aktivnostmi. Načrtujemo odnose z različnimi javnostmi tako notranjimi kot zunanjimi, ob različnih priložnostih, preko različnih komunikacijskih kanalov, vse skupaj prepletemo v celovito zgodbo. Naročnike naučimo tudi javnega nastopanja.

Raziskujemo, snujemo in izvajamo celostne grafične podobe za dogodke, izdelke, storitve in objekte. Izdelamo celovito vizualno podobo in poskrbimo za njeno izvedbo. Podjetja komunicirajo svoje izdelke in storitve tudi vizualno. Takrat govorijo oblike, barve in čuti. Ko snujemo CGP, upoštevamo želje naročnikov in pričakovanja uporabnikov. Na željo naročnika poskrbimo tudi za različne tiskovine, spletne strani in mobilne aplikacije.

Izvedene dogodke zabeležimo, fotografiramo in posnamemo ter pripravimo končno montažo atraktivnega video filma. Pripravljamo tehnično dovršene in inovativne projekcije: konvencionalne, hologramske, 3-D mapping. Naše storitve zajemajo zasnovo, režijo, scenarij in celovito izvedbo.

Podjetja z dogodki sporočajo neizrečene besede. Naročniki preko dogodkov gradijo svojo čarobno zgodbo. Korporativni dogodki so najbolj otipljiv del zgodbe podjetja. Vrednote in kvaliteto podjetja lahko prepoznamo v odlično izvedenem dogodku. Poskrbimo, da obljube in ideje zaživijo. Predvidimo nepredvidljivo.

Svetujemo in načrtujemo promocijske aktivnosti. Naše ideje in priporočila so inovativna, ciljno usmerjena, včasih drzna, a vedno učinkovita. Vse bolj zahteven potrošnik zahteva vse bolj domiselne rešitve. V našem poslu ni večje napake, kot biti dolgočasen. Zato stremimo k edinstvenim, presenetljivim in drznim rešitvam, s katerimi pri obiskovalcih pustimo trajnejši vtis. Prav ta vtis je dobra podlaga, na kateri lahko podjetja kasneje načrtujejo še druge aktivnosti.

Najboljši koncerti so tisti, ki med množico in nastopajočimi ustvarijo pristen stik. To je tudi naš cilj. Doživetje za zadovoljno množico, ki se prepusti dobri glasbi in odlični zabavi. Za vas uredimo dokumentacijo: študije hrupa, varnostni načrti, tehnična izvedba, logistika vseh nivojev udeležencev.

Združujejo strokovnjake posameznih področij v različnih formatih: konference, srečanja, izobraževanja, motivacijski programi in seminarji. Za vas poiščemo najprimernejše strokovnjake iz danega področja, ki bodo še dodatno oplemenitili vaše znanje in znanje vaših sodelavcev. Naša ekipa poskrbi za vse podrobnosti dogodka, logistične izzive, kreativne rešitve ter spremljevalni program.

Ker stremimo h kakovosti in tudi k manj komercialnim vsebinam, z veseljem pomagamo tudi pri organizaciji dobrodelnih dogodkov, cilj katerih je ozaveščanje javnosti o različnih boleznih in z njimi povezanih težavah, ter zbiranje sredstev za humanitarna društva.

Team buildingi so namenjeni povezovanju in utrjevanju vezi med zaposlenimi, tako med sodelavci kot med ekipami in vodstvom. Ključno je, da se povežejo pri aktivnostih, kjer so lahko sproščeni in neobremenjeni, obenem pa krepijo zaupanje in pripadnost. Pri Paidei poskrbimo, da je nabor aktivnosti prilagojen vsakemu naročniku posebej, paleta aktivnosti, med katerimi lahko naročniki izbirajo, pa raznolika.

Za piknike velja, da so manifestacija harmonije človeškega življenja in narave ter velikodušnosti ljudi, ki se zberejo z namenom, da bi se sproščeno družili v objemu narave ter obenem zraven tudi nekaj dobrega pojedli. Beseda piknik izhaja iz francoskega izraza pique-niquer, kar v prevodu pomeni prijazen obrok. Piknike lahko pripravimo tako za ožje kroge kot tudi večje, ki zajemajo več sto udeležencev. Lokacija pri tem ni stvar naključja, ravno tako tudi ne program in catering.