Samo svoj uvod v poletje z glasbeno skupino Mi2

Tradicija samosvojih izjemnih zabav se nadaljuje. V prijetnem in intimnem ambientu Gledališča Glej so se v sredo zvečer srečali ljubitelji najboljšega ameriškega viskija, piko na i pa so z akustičnim koncertom dodali slovenski rokerji Mi2.

Sredino večerno druženje se je pričelo pred Gledališčem Glej, kjer so si obiskovalci lahko postregli z okusnimi dobrotami, ki sta jih pripravljala poznavalca žara. Omamen vonj in kozarec najboljšega viskija sta prijetno razvajala brbončice obiskovalcev, ki so nestrpno čakali na zvezde večera. Zabava je pritegnila znane obraze – Ulo Furlan, Neisho, Nejca Simčiča, manjkal pa ni niti legenda slovenske glasbene scene, Magnifico.
Z umirjeno skladbo Sveta Margareta so Mi2 v trenutku zavzeli mističen ambient gledališča. Z močnim glasom in stasom je pevec skupine Tone Kregar nadaljeval pohod številnih uspešnic. Slovenski rokerji so tako preigravali številne nepogrešljive hite kot so Hči vaškega učitelja, Sladka kot med, Zbudi me za 1. maj, največ obiskovalcev pa se jim je pridružilo pri petju pesmi Čakal sn te ko kreten.

Ljubitelji slovenskih rokerjev so tako ob poslušanju, petju in pozibavanju ob prijetnih ritmih glasbene skupine Mi2, ki so slovenski javnosti znani po svojih zabavnih besedilih, neposredni iskrenosti ter humorju, imeli še edinstveno priložnost degustirati tudi raznolike okuse manj znanih, ekskluzivnih edicij najboljšega ameriškega viskija.