Duo Pliš-slo

by | 9, Jun, 2016

Duo Pliš poskrbel za intimno vzdušje

Serija najboljših samosvojih zabav se nadaljuje. Tokrat sta na čutno razigrano nanizanko v parih komadih z vročimi notami in kozarcem najboljšega viskija na svetu svoje prijatelje razveseljevala Duo Pliš. Kljub muhastemu vremenu se je v posebni hiši za poseben viski Jack Daniels vzdušje stopnjevalo in doseglo prav poseben intimen vrh.

Glasba, ki se zlije z občinstvom

Marko Gregorič in Aleksandra Ilijevski sta tudi tokrat sledila svoji filozofiji Manj je več. “Ljudje so lačni in žejni umirjene glasbe, s katero se lahko umaknejo od vsakodnevnega vrveža in si z njo nahranijo dušo,” je dejala Aleksandra Ilijevski, ki se lahko pohvali s svojim angelskim in nežnim glasom, s katerim je božala ušesa poslušalcev. Moški predstavnik Dua Pliš je pristavil še svoj vidik in zaupal, da je ključ do uspeha v tem, da glasba ne moti občinstva, temveč se z njim zlije. Zadovoljnim obiskovalcem, oboževalcem in njunim prijateljem je družbo delal tudi najboljši viski Jack Daniels, lakoto pa so pogasili z okusnimi sendviči iz dimljene svinjine in govedine, ki so nastali izpod rok Kraljev žara.

Znani plišati obrazi

Zabava je pritegnila tudi znane plišate obraze in umetnike. Na odru se jima je tako pridružil Murat, poprijel za mikrofon in s svojim beatboxom dopolnil zaokroženo celoto.

Prihodnost bo Rajska

Duo Pliš sta v začetku junija predstavila demo komad z naslovom Raj, ki sta ga sicer že pred leti napisala z Rokom Vilčnikom. Pesem bosta jeseni predstavila še v novi zvočni preobleki in nadejata si, da bo uspešnica, saj je, kot pravi Marko, Raj nalezljiv. Prihajajoče poletje pa prinaša tudi nove koncerte, kar dvakrat bosta nastopila na štajerskih koncih.