Lokacija

Ljubljana, Portorož

Storitev

  • Korporativni dogodki
  • Strokovni dogodki
  • Tehnična podpora
  • Video in foto produkcija
  • Zabave

Mednarodni kongres Spar

Maja 2019 je v Ljubljani potekal mednarodni kongres Spar, kjer smo poskrbeli za produkcijo in tehnično podporo, hkrati pa smo organizirali 3-dnevni spremljevalni program. Prvi dan so gostje obiskali Bled, si ogledali srednjeveške viteške igre in se spoznali s slovensko narodno zabavno glasbo ter tradicionalnimi slovenskimi jedmi v gostilni Avsenik.
Drugi dan so spremljevalci odkrivali Maribor, zvečer pa so se gostje zabavali na večerji pod zvezdami na grajskem dvorišču Ljubljanskega gradu, kjer je nastopila Lea Sirk. Zadnji dan kongresa so spremljevalci obiskali ljubljansko mestno hišo in se podali na lov za zakladom v Ljubljani. Zvečer je sledila gala večerja na Gospodarskem razstavišču. Goste so s svojim nastopom navdušili Perpetuum jazzile in Magično gledališče Serpentes.
Po zaključku kongresa je sledil dvodnevni post-kongres program na slovenski obali. Po ogledu Postojnske jame so prvi dan zaključili z večerjo v restavraciji Al Mulin, drugi dan pa so z ladjo odkrivali slovensko obalo. Dan so sklenili s tematsko zabavo Great Gatsby v hotelu Kempinski Palace in nastopom skupine Xequtifz.

Vam je dogodek všeč?

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo ustvarili nepozabno zgodbo. Začinite vaše dogodke in komunikacijo z nami.
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Če bi se radi pogovorili z nami ali nas želite povabiti na sestanek, vas bomo v vsakem primeru veseli.