Lokacija

Park Špica

Datum

31. August 2019

Storitev

  • Promotions and parties
  • Expert events
  • Technical support
  • Video and photo production

Prvi Dacia družinski piknik v regiji na ljubljanski Špici

Dacia je z gostovanjem piknikov začela pred šestimi leti v Franciji, sedaj pa te širi tudi na druge evropske države. Prva lokacija v regiji, ki je s piknikom razveselila ljubitelje vozil Dacia, je bila ljubljanska Špica, po uspehu v Ljubljani pa skupaj z Renault Nissan Slovenija načrtujemo še dogodka v Zagrebu in Beogradu.

Ljubitelje vozil Dacia je na najlepšem koncu mestnega središča ob reki Ljubljanici pričakal piknik, pester družabni program za vse generacije in seveda možnost testnih voženj najnovejših modelov vozil. Najbolj drzni so se lahko pomerili na tekmovanju v sekirometu, za dobro glasbeno podlago je med drugim poskrbela skupino Cubismo, za dobrote z žara pa Miha Brajnik. Na ogled in za testne vožnje je bila na voljo celotna paleta Dacia vozil, ki jih med drugim pri svojem delu že šesto leto uporabljajo tudi gorski reševalci, ki so svoje delo predstavili tudi udeležencem piknika.

Zadnjo počitniško soboto je prvi Dacia družinski piknik pri nas na Špico privabil okrog 300 lastnikov vozil in njihovih družinskih članov, na lep sončen dan se je na prireditvi odprte narave oglasil še marsikdo, na načrtovanih dogodkih na Hrvaškem in v Srbiji pa pričakujemo še večjo skupnost voznikov priljubljenega znamke vozil.

 

Vam je dogodek všeč?

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo ustvarili nepozabno zgodbo. Začinite vaše dogodke in komunikacijo z nami.
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Če bi se radi pogovorili z nami ali nas želite povabiti na sestanek, vas bomo v vsakem primeru veseli.