Lokacija

Ljubljana, Portorož

Storitev

  • Corporate events
  • Expert events
  • Technical support
  • Video and photo production
  • Parties

Mednarodni kongres Spar

Maja 2019 je v Ljubljani potekal mednarodni kongres Spar, kjer smo poskrbeli za produkcijo in tehnično podporo, hkrati pa smo organizirali 3-dnevni spremljevalni program. Prvi dan so gostje obiskali Bled, si ogledali srednjeveške viteške igre in se spoznali s slovensko narodno zabavno glasbo ter tradicionalnimi slovenskimi jedmi v gostilni Avsenik.
Drugi dan so spremljevalci odkrivali Maribor, zvečer pa so se gostje zabavali na večerji pod zvezdami na grajskem dvorišču Ljubljanskega gradu, kjer je nastopila Lea Sirk. Zadnji dan kongresa so spremljevalci obiskali ljubljansko mestno hišo in se podali na lov za zakladom v Ljubljani. Zvečer je nato sledila gala večerja na Gospodarskem razstavišču, kjer so goste s svojim nastopom navdušili Perpetuum jazzile in Magično gledališče Serpentes.
Po zaključku kongresa smo nadaljevali z dvodnevnim post-kongresnim programom na slovenski obali. Prvi dan so udeleženci po ogledu Postojnske jame zaključili z večerjo v restavraciji Al Mulin, naslednji dan pa so z ladjo odkrivali slovensko obalo. Dan so sklenili z zabavo v stilu Great Gatsbyja v hotelu Kempinski Palace in nastopom skupine Xequtifz.

Vam je dogodek všeč?

Zaupajte nam vaše želje in skupaj bomo ustvarili nepozabno zgodbo. Začinite vaše dogodke in komunikacijo z nami.
Kontaktirajte nas

Kontaktirajte nas

Če bi se radi pogovorili z nami ali nas želite povabiti na sestanek, vas bomo v vsakem primeru veseli.